Servicii SEO – Ce beneficii aduce optimizarea online?

Servicii SEO – Ce beneficii aduce optimizarea online?

Poate nu de putine ori te-ai intrebat ce inseamna SEO si ce beneficii are pentru compania ta, insa nu ti-a explicat nimeni exact cum stau lucrurile.

Agentiile care asigura servicii SEO de optimizare si promovare website adesea se exprima printr-un limbaj tehnic ceva mai greu de perceput de oricine, chiar daca obiectivele principale raman multumirea clientului si obtinerea de rezultate care se traduc prin cresterea vanzarilor.

Pentru a elimina aceste confuzii si a pune in lumina tot acest proces, prin intermediul agentiei SEO Marketing intelegem intr-un mod concentrat ce inseamna SEO si de ce e in topul prioritatilor pentru agentiile de marketing online din ziua de azi.

Ce inseamna SEO?

Procesul SEO (Search Engine Optimization) reprezinta in principal perfectionarea si optimizarea unor pagini sau website-uri astfel incat acestea sa ocupe un loc fruntas in rezultatele motoarelor de cautare.

Ce face o agentie care se ocupa de SEO?

Agentiile care se ocupa de marketing digital ofera astfel de servicii SEO oricarui antreprenor care isi doreste vizibilitate sporita in mediul online, indiferent de tipul activitatii sau talia companiei.

Procesul SEO are ca obiectiv final obtinerea de click-uri pe website (deci potentiale vanzari), iar pentru a realiza asta, specialistii fac ca website-ul sa fie atractiv in “ochii” motoarelor de cautare.

Acest lucru este realizat, in special prin accesarea si integrarea anumitor cuvinte-cheie relevante, pentru a ocupa unul dintre primele pozitii in rezultatele GoogleSearch, atunci cand oamenii cauta diferite raspunsuri la diferite probleme.

Rolul unei agentii specializate in bunele practici SEO recunoaste importanta modului in care un website poate atrage trafic si reuseste sa faca acest lucru cu prin investitii constante si echitabile impreuna cu clientul.

Ceea ce inseamna ca orice client poate beneficia de mai mult decat de o “simpla” campanie SEO.
Prin intermediul agentiei SEO Marketing in registrul campaniei de link-building este integratata o campanie de PR, cu accent pe brand si modul in care o companie sau firma raspunde provocarilor fiecarei categorii de client interesata de domeniul de activitate vizat.

Efectele sunt clare
•    Traficul pe website creste considerabil, iar rezultatele sunt masurabile. Cu alte cuvinte, cresterea pozitionarii in rezultatele Google produce cresterea solicitarilor si, in timp, implicit a vanzarilor;
•    Vizibilitatea si credibilitatea companiei au de castigat.

Motivul principal pentru care colaborarea cu o agentie digitala este recomandata este acela ca, specialistii SEO cunosc particularitatile optimizarii la un nivel foarte avansat, au toate abilitatile si resursele tehnice necesare, iar experienta si rezultatele din trecut asigura succesul in noile proiecte.
Optimizarea este realizata atat prin la nivel tehnic a website-ului, cat si printr-un accent urias pe cercetarea si promovarea acelor cuvinte-cheie relevante in acel domeniu de activitate.
Acest lucru este realizabil prin crearea unei retele de linkuri externe. O agentie specializata se poate ocupa cu usurinta de toate aceste proceduri tehnice, dar esentiale, avand spatiu media achizitionat pentru promovarea oricarui domeniu de activitate.

SEO se imparte in doua categorii

•    Optimizare SEO On-Page
Factorii On-Page sunt cei asupra carora avem un control total. Algoritmul motoarelor de cautare acorda o atentie deosebita continutului de calitate pe site-urile de prezentare precum si unor alte aspecte care impreuna reusesc sa ofere o pozitie mai buna in cautari: cuvinte-cheie si densitatea lor, meta-etichete, formatare, design, calitatea continutului, descrieri, adrese url, dimensiune si atribute imagini, timp de incarcare etc.
•    Optimizare SEO off-page
Rolul procedurilor Off-Page este obtinerea de vizibilitate in mediul extern si atragerea potentialilor clienti pe website-ul de prezentare. Asa cum ii spune si numele, optimizarea Off-Page se realizeaza pe alte website-uri si platforme decat pagina de prezentare, avand obiectivul de a crea o retea puternica de link-uri catre site-ul companiei.

Asadar, SEO Off-Page se face in principal printr-o retea de backlink-uri care contribuie notabil la pozitia website-ului in primele rezultate Google.
Asta se face  prin continut informational publicat pe pagini web relevante, pentru a imbunatati gradul de autoritate in domeniu si a realiza trimiteri directe la site-ul de prezentare.

In colaborare cu specialistii agentiei SEO Marketing, te bucuri de un succes rasunator in proiectele intreprinse, prin intermediul acestor servicii SEO care se pot modela cu usurinta pe domeniul si particularitatile oricarui tip de business.

Date de contact

Optimizare SEO – factori esentiali in 2018

Optimizare SEO – factori esentiali in 2018: SEO este un domeniu in continua schimbare care nu se opreste in evolutie. Cele mai bune practici din cursul acestui an ar putea sa nu mai fie valabile in 2018. Este foarte important sa fii la curent cu schimbarea zilnica a algoritmilor Google, cu toate actualizarile majore si minore iar pentru a va face vizibila afacerea trebuie sa tineti cont de 12 factori esentiali.Read More

Cum alegi un domeniu web potrivit pentru afacerea online?

Cum alegi un domeniu web potrivit pentru afacerea online ? 

Alegerea unui domeniu web reprezinta in esenta optarea pentru un nume de domeniu, pentru o adresa web la care va putea fi regasit ulterior site-ul afacerii. Detalii importante despre domeniile web putem regasi astazi si online, pe site-urile companiilor care ofera servicii de inregistrare domenii, precum Mxhost, Web365 sau SiteGround. Pentru a putea alege si inregistra un domeniu, este desigur necesar sa se urmeze o serie de pasi importanti, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.Read More

GDPR – Românii vor putea cere firmelor să le corecteze sau șteargă anumite date personale

GDPR – Românii vor putea cere firmelor să le corecteze sau șteargă anumite date personale. Printre drepturile celui ale cărui date personale sunt prelucrate se numără și dreptul la obținerea ștergerii datelor sau la rectificarea datelor inexacte sau incomplete, potrivit Regulamentului european privind protecția datelor. Dacă rectificarea se poate obține destul de ușor, ștergerea e doar o opțiune pentru unele situații punctuale. Oricum ar fi însă, ambele chestiuni se pot obține gratuit de la operatorul de date, adică de la firma sau autoritatea de prelucrare.Read More

Beneficiile tratamentelor naturiste

Beneficiile tratamentelor naturiste – in ultimul timp, din ce in ce mai multe persoane se indreapta spre produse naturiste pentru a se trata de anumite boli. De la cele mai mici afectiuni, pana la adevarate stari patologice, acordam din ce in ce mai multa atentie tratamentelor realizate din plante si ingrediente naturale.

Motivatia care sta in spatele acestei alegeri variaza de la om la om, insa exista ceva comun tuturor celor care aleg acest tip de tratament: beneficiile pe care le resimt in urma respectarii sale.

Accesibile, eficiente si lipsite de substante chimice, tratamentele naturiste sunt de multe ori preferate in detrimentul celor moderne. Varietatea de produse naturiste care exista pe piata in acest moment completeaza aceasta lista de beneficii, deoarece ele ofera un remediu pentru aproape orice afectiune existenta. Tu stii cat de mult te ajuta acestea?Read More