Asfaltari Curti Bucuresti

By 0
872
Asfaltari Curti Bucuresti

Asfaltari Curti Bucuresti

Asfaltul este o solutia ideala deoarece are un timp de executie scurt, la cateva ore de la aplicare proprietarii pot calca pe el si asigura o surprafata neteda si fara rigurozitati aproximativ 10 ani.

Asfaltul este omniprezent pe toate strazile din Romania si din lumea civilizata, dar ce este de fapt acest amestec rezistent si impermeabil si de ce atat de popular si de indispensabil societatii?

Asfaltul este un amestec de bitum si agregate minerale, folosit indeosebi la constructia de drumuri. Pentru imbunatatirea proprietatilor asfaltului, se poate adauga filer, nisip sau fibre.

Mixturile asfaltice sunt materiale de constructii realizate din amestecuri obtinute pe baza unor dozaje judicios stabilite, din agregate naturale sau artificiale si filer, aglomerate cu bitum printr-o tehnologie adecvata.

Acestea au multiple intrebuintari, fiind folosite mai ales pentru realizarea imbracamintilor rutiere bituminoase si a straturilor de baza. Ciment asfaltul este folosit in prezent pentru aproape toate pavajele. Cimentul asfalt este folosit in pavaje, pentru imbinarea perfecta a nisipului cu pietrele si pentru a impiedica apa sa patrunda in pavaj.

SERVICII PROFESIONALE DE ASFALTARE CURTI
SUNA ACUM LA 0753 339 462 (program zilnic 8-20)

Serviciile noastre de asfaltare curti pot transforma complet orice spatiu aflat in aer liber, fie ca este vorba despre spatii verzi neintretinute care ar putea fi transformate in parcare, sau zone neamenajate din gradina ta care pot fi transformate in curti interioare, sau chiar un carosabil pe care nu se circula cu tonaj mare.

Fiecare lucrare de proiectare și instalare este tratatata cu maxima seriozitate de la început până la sfârșit. Înțelegem că atunci când vine vorba de casa ta, cladirea, blocul in care locuiesti, sau spatiul in care lucrezi, fiecare detaliu este important.

Proprietarii de spatii cu drumuri, alei, curti, parcari, platforme industriale, indiferent daca vorbim despre un spatiu public sau privat au nevoie de garantia calitatii si nu mai sunt dispusi sa plateasca la nesfarsit pentru a obtine in cativa ani acelasi rezultat: beton macinat si decolorat.

Sursa: Asfaltari Bucuresti

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Your Name:*

Your Website

Your Comment