Servicii SEO – Ce beneficii aduce optimizarea online?

Servicii SEO – Ce beneficii aduce optimizarea online?

Poate nu de putine ori te-ai intrebat ce inseamna SEO si ce beneficii are pentru compania ta, insa nu ti-a explicat nimeni exact cum stau lucrurile.

Agentiile care asigura servicii SEO de optimizare si promovare website adesea se exprima printr-un limbaj tehnic ceva mai greu de perceput de oricine, chiar daca obiectivele principale raman multumirea clientului si obtinerea de rezultate care se traduc prin cresterea vanzarilor.

Pentru a elimina aceste confuzii si a pune in lumina tot acest proces, prin intermediul agentiei SEO Marketing intelegem intr-un mod concentrat ce inseamna SEO si de ce e in topul prioritatilor pentru agentiile de marketing online din ziua de azi.

Ce inseamna SEO?

Procesul SEO (Search Engine Optimization) reprezinta in principal perfectionarea si optimizarea unor pagini sau website-uri astfel incat acestea sa ocupe un loc fruntas in rezultatele motoarelor de cautare.

Ce face o agentie care se ocupa de SEO?

Agentiile care se ocupa de marketing digital ofera astfel de servicii SEO oricarui antreprenor care isi doreste vizibilitate sporita in mediul online, indiferent de tipul activitatii sau talia companiei.

Procesul SEO are ca obiectiv final obtinerea de click-uri pe website (deci potentiale vanzari), iar pentru a realiza asta, specialistii fac ca website-ul sa fie atractiv in “ochii” motoarelor de cautare.

Acest lucru este realizat, in special prin accesarea si integrarea anumitor cuvinte-cheie relevante, pentru a ocupa unul dintre primele pozitii in rezultatele GoogleSearch, atunci cand oamenii cauta diferite raspunsuri la diferite probleme.

Rolul unei agentii specializate in bunele practici SEO recunoaste importanta modului in care un website poate atrage trafic si reuseste sa faca acest lucru cu prin investitii constante si echitabile impreuna cu clientul.

Ceea ce inseamna ca orice client poate beneficia de mai mult decat de o “simpla” campanie SEO.
Prin intermediul agentiei SEO Marketing in registrul campaniei de link-building este integratata o campanie de PR, cu accent pe brand si modul in care o companie sau firma raspunde provocarilor fiecarei categorii de client interesata de domeniul de activitate vizat.

Efectele sunt clare
•    Traficul pe website creste considerabil, iar rezultatele sunt masurabile. Cu alte cuvinte, cresterea pozitionarii in rezultatele Google produce cresterea solicitarilor si, in timp, implicit a vanzarilor;
•    Vizibilitatea si credibilitatea companiei au de castigat.

Motivul principal pentru care colaborarea cu o agentie digitala este recomandata este acela ca, specialistii SEO cunosc particularitatile optimizarii la un nivel foarte avansat, au toate abilitatile si resursele tehnice necesare, iar experienta si rezultatele din trecut asigura succesul in noile proiecte.
Optimizarea este realizata atat prin la nivel tehnic a website-ului, cat si printr-un accent urias pe cercetarea si promovarea acelor cuvinte-cheie relevante in acel domeniu de activitate.
Acest lucru este realizabil prin crearea unei retele de linkuri externe. O agentie specializata se poate ocupa cu usurinta de toate aceste proceduri tehnice, dar esentiale, avand spatiu media achizitionat pentru promovarea oricarui domeniu de activitate.

SEO se imparte in doua categorii

•    Optimizare SEO On-Page
Factorii On-Page sunt cei asupra carora avem un control total. Algoritmul motoarelor de cautare acorda o atentie deosebita continutului de calitate pe site-urile de prezentare precum si unor alte aspecte care impreuna reusesc sa ofere o pozitie mai buna in cautari: cuvinte-cheie si densitatea lor, meta-etichete, formatare, design, calitatea continutului, descrieri, adrese url, dimensiune si atribute imagini, timp de incarcare etc.
•    Optimizare SEO off-page
Rolul procedurilor Off-Page este obtinerea de vizibilitate in mediul extern si atragerea potentialilor clienti pe website-ul de prezentare. Asa cum ii spune si numele, optimizarea Off-Page se realizeaza pe alte website-uri si platforme decat pagina de prezentare, avand obiectivul de a crea o retea puternica de link-uri catre site-ul companiei.

Asadar, SEO Off-Page se face in principal printr-o retea de backlink-uri care contribuie notabil la pozitia website-ului in primele rezultate Google.
Asta se face  prin continut informational publicat pe pagini web relevante, pentru a imbunatati gradul de autoritate in domeniu si a realiza trimiteri directe la site-ul de prezentare.

In colaborare cu specialistii agentiei SEO Marketing, te bucuri de un succes rasunator in proiectele intreprinse, prin intermediul acestor servicii SEO care se pot modela cu usurinta pe domeniul si particularitatile oricarui tip de business.

Date de contact

Web Design

Web Design

Web Design – Agentia SEO Marketing Solutions ofera servicii profesionale de web design, servicii care vin in sprijinul institutiilor si companiilor din Romania si din Uniunea Europeana. Echipele noastre sunt formate din profesionisti in web design.

Prin design web (din engleză de la web design) se înțelege în general realizarea de situri web, de la momentul conceperii structurii și interfeței grafice și până la finalizarea programării și introducerea propriu-zisă a datelor care alcătuiesc conținutul sitului – imagini, text, fișiere și alte elemente.

În prezent preocuparea pentru aspectul grafic al siturilor, devenite puternice instrumente comerciale și publicitare, justifică în întregime denumirea de “design web”, iar tehnologiile utilizate s-au diversificat și au devenit din ce în ce mai complexe. Agentia SEO Marketing Solutions lucrează cu angajați specializați pentru fiecare etapă a dezvoltării unui sit, de la stadiul de concepție grafică la programare și editare de conținut pentru SEO (Search Engine Optimization – optimizarea siturilor pentru motoarele de căutare). Siturile actuale sunt din ce în ce mai mult axate pe animație interactivă și dinamism, aceste deziderate fiind îndeplinite de programe care pot genera automat fișiere animate de diverse formate.

Site-urile, în forma în care ele se afișează de browsere, sunt menite să fie înțelese de orice persoană, chiar fără cunoștinte în domeniul informaticii sau al secvențelor de cod redactate de programatorii nostri. Aceștia lucrează ori în diverse limbaje din care apoi se generează limbajul specific de script al internetului HTML (HyperText Markup Language), ori direct în HTML. Dacă nu ar exista browserele care știu să interpreteze limbajul de script și să afișeze rezultatul pe ecran, siturile ar fi doar înșiruiri de texte neformatate și, cel mai probabil, fără imagini. În principiu limbajul HTML indică locul în care să se afișeze diversele elemente vizibile, dimensiunea, culoarea, precum și alți parametri care conferă unei pagini web atât aspectul cât și funcționalitatea dorită de dumneavoastră.

Ce este necesar pentru realizarea unui site web ?

Orice sit web trece în mod necesar prin mai multe etape:

 1. Analiza preliminară
 2. Concretizarea ideilor
 3. Schițarea elementelor vizuale și compunerea structurii sitului
 4. Scrierea codului ce descrie structura și designul fiecărei pagini web în HTML, CSS, Javascript etc.
 5. Testarea sitului
 6. Schimbarea părților care nu corespund țintei
 7. Publicarea site-ului pe Internet sau pe un intranet
 8. Modificarea ulterioară și relansarea pe Internet, după nevoile clienților sau ale timpului

Actualizările ulterioare ale site-ului pot fi făcute în două moduri :

 1. Prin intervenția web designer-ului
 2. Prin accesarea proprietarului site-ului a interfeței de administrare pusă la dispoziție de web designer.
 3. Cea mai recomandată metodă este cea de-a doua, aceea în care site-ul dispune de CMS ( content system management )în care proprietarul site-ului nu mai depinde de web designer.

După stabilirea structurii sitului se intră în etapa conceperii unei interfețe grafice care, pe lângă scopurile sale estetice, trebuie să faciliteze și accesul vizitatorilor la toate secțiunile publice ale sitului, să fie comprehensivă și, nu în ultimul rând, să asigure și încărcarea rapidă a paginilor, prin modul în care sunt realizate diversele elemente grafice. Este recomandat sa fie citite cele mai reprezentative rapoarte de uzabilitate.

Din punctul de vedere al designului siturile sunt în mare parte alcătuite din tabele cu linii (invizibile pe ecran) în care se inserează imagini (siglă, imagini-simbol, butoane etc.) și texte, în așa fel încât aspectul să fie unitar și să nu se sesizeze vizual organizarea tabelară. Celulele tabelelor

 • pot avea fundaluri colorate,
 • pot fi alcătuite din imagini și desene care se repetă pe orizontală sau pe verticală,
 • pot fi umplute cu texturi mai mult sau mai puțin neregulate (ca pietrișul, frunzișul etc.)
 • sau pot rămâne și albe.

Este de notat că actualmente locul tabelelor a fost luat de popularul mod de formatare CSS, care reprezintă o soluție mai “curată” din punctul de vedere al programării decât utilizarea tabelelor.

Astfel, graficianul utilizează inițial un program de grafică (de exemplu Adobe Photoshop sau Corel PhotoPaint) pentru a concepe un “instantaneu” al sitului respectiv. El creează forma butoanelor grafice, dimensionează și poziționează sigla sitului, stabilește locul meniurilor pe ecran, dimensiunea și aspectul textului, schema de culori a sitului, precum și alte aspecte specifice.

Datorită faptului că această imagine primară este apoi “tăiată” în imagini mai mici, care urmează să fie inserate în tabele sau definite în CSS, din punct de vedere grafic siturile se supun acelorași reguli de compoziție ca și lucrările grafice tipărite, îmbinate însă cu o serie de parametri tehnici care permit implementarea ulterioară a elementelor de programare. Astfel, un “grafician de web” va lucra altfel decât un “grafician de print”, încercând să anticipeze locurile unde pot apărea probleme și să găsească soluții pentru a evita orice deformare a sitului, indiferent dacă urmează să fie utilizate dimensiuni relative sau absolute.

De exemplu, un grafician de web trebuie să știe că este preferabil să utilizeze fundaluri de tip “culoare indicată din cod” sau de tip “imagine repetată pe axa x sau y”, decât fundaluri dintr-o singură imagine foarte mare, care ar reduce mult viteza de încărcare a sitului.

După ce imaginea inițială a fost împărțită în mai multe imagini mici, acestea se introduc în tabele sau se poziționează cu ajutorul CSS, fie prin scrierea directă a codului HTML într-un program simplu de editare text, cum ar fi Notepad, fie prin utilizarea unui editor HTML, în general de tip WYSIWYG, cum ar fi Dreamweaver. Astfel se generează un prim “schelet” al sitului, denumit “mock-up”, care simulează situl și toate funcțiile lui, fără a avea însă conținutul real, ci numai texte de tip lipsum și imagini provizorii.

În cazul în care este vorba de un sit simplu, cu puține pagini, tot ce mai rămâne de făcut este introducerea conținutului final. În cazul în care este vorba de un sit complex, de exemplu un catalog sau un magazin virtual, mock-up-ul intră în etapa de programare complexă, care poate utiliza limbaje mai complicate (de tip server-side ca de exemplu PHP, ASP, sau și de tip client-side) precum și baze de date.

În concluzie realizarea unui site web implica 3 aspecte majore:

 1. achiziționarea unui nume de site (domeniu web .ro .com sau alta orice alta extensie)
 2. găzduirea siteului pe un server (web hosting)
 3. web designul web (crearea site-ului propriu-zis)

Interesati de Web Design Profesional ?

 • Realizam site-uri web de ultima generatie
 • Realizam site-uri web de prezentare
 • Realizam site-uri web responsive
 • Realizam site-uri web WordPress
 • Realizam magazine online de ultima generatie

Doriti un website cu administrare usoara ?

 • WordPress – Realizam site web WordPress, una dintre cele mai populare platforme din lume
 • Prestashop – Realizam magazin online Prestashop, una dintre cele mai populare platforme ecommerce din lume.
 • Magento – Realizam magazin online Magento, solutia ideala pentru magazinele mari din intreaga lume.
 • Opencart – Realizam magazin online Opencart, solutia ideala pentru magazinele cu maxim 2000 produse.
 • WooCommerce – Realizam magazin online pe platforma WordPress, una dintre cele mai populare platforme web.
 • Custom Php – Realizam site de prezentare si magazin online personalizat, solutia ideala pentru proiecte unicat.

Comenzi Servicii Web Design:

Optimizare SEO – factori esentiali in 2018

Optimizare SEO – factori esentiali in 2018: SEO este un domeniu in continua schimbare care nu se opreste in evolutie. Cele mai bune practici din cursul acestui an ar putea sa nu mai fie valabile in 2018. Este foarte important sa fii la curent cu schimbarea zilnica a algoritmilor Google, cu toate actualizarile majore si minore iar pentru a va face vizibila afacerea trebuie sa tineti cont de 12 factori esentiali.Read More

Cum alegi un domeniu web potrivit pentru afacerea online?

Cum alegi un domeniu web potrivit pentru afacerea online ? 

Alegerea unui domeniu web reprezinta in esenta optarea pentru un nume de domeniu, pentru o adresa web la care va putea fi regasit ulterior site-ul afacerii. Detalii importante despre domeniile web putem regasi astazi si online, pe site-urile companiilor care ofera servicii de inregistrare domenii, precum Mxhost, Web365 sau SiteGround. Pentru a putea alege si inregistra un domeniu, este desigur necesar sa se urmeze o serie de pasi importanti, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.Read More

GDPR – Românii vor putea cere firmelor să le corecteze sau șteargă anumite date personale

GDPR – Românii vor putea cere firmelor să le corecteze sau șteargă anumite date personale. Printre drepturile celui ale cărui date personale sunt prelucrate se numără și dreptul la obținerea ștergerii datelor sau la rectificarea datelor inexacte sau incomplete, potrivit Regulamentului european privind protecția datelor. Dacă rectificarea se poate obține destul de ușor, ștergerea e doar o opțiune pentru unele situații punctuale. Oricum ar fi însă, ambele chestiuni se pot obține gratuit de la operatorul de date, adică de la firma sau autoritatea de prelucrare.Read More