Asfaltari Drumuri

Asfaltari Drumuri – Lucrarile care presupun asfaltarea de drumuri si executia infrastructurii de acces pot fi adeseori provocatoare. Suntem constienti că partenerii nostri doresc finalizarea proiectelor de asfaltare drumuri intr-un timp cât mai scurt, cu rezultate optime. Garantam clientilor nostri executia cu succes a acestor lucrări si suntem mândri să efectuăm lucrări de asfaltare drumuri, indiferent de dimensiunea acestora, plecând de la proiectarea planurilor de lucru, alegerea materialelor de calitate si implicarea fortei de muncă, intregul proces este asistat de consultantii nostri.

De ce Asfaltari Drumuri ?

Drumurile reprezintă, de cele mai multe ori, unul din primele aspecte pe care o persoană le observă când vizitează pentru prima oară o tara, o regiune, un judet sau o localitate, acestea fiind un indicator al calității. Un drum plin de fisuri creează o primă impresie negativă. Pe de altă parte, un drum asfaltat conferă un aer de afluență și creste semnificativ valoarea zonei.

De ce JTJ Asfaltari ?

Pentru JTJ Asfaltari, instalarea unui nou drum de acces sau a unei borduri este un pas important, așadar obiectivul nostru este să ne asigurăm ca veți obține exact ceea ce ați visat. De la măsurători, estimări, proiectarea lucrării, până la execuția finală care presupune săpături, montare și finisare, scopul nostru este de a vă oferi o suprafață durabilă, cu aspect mat folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Dincolo de aspectul estetic, realizarea unei lucrări de montaj de calitate superioară ajuta la întreţinerea ulterioară a pavajului. Asadar, succesul longevității, rezistenței lucrării depinde în mare măsură de felul în care au fost montate pavelele.

De ce asfalt ?

Asfaltul reprezintă, cu siguranță, opțiunea optimă cănd vine vorba de pavarea porțiunilor mai mici sau mai mari de drum deoarece este un material foarte rezistent. Alte caracteristici care recomandă asfaltul drept un aliat de încredere în execuția lucrărilor, sunt:

  • Asfaltul este aproape jumătate din prețul betonului
  • Asfaltul poate fi turnat ulterior fără îndepărtarea pavajului vechi
  • Puteți conduce pe asfalt în termen de 24 de ore de la turnare
  • Asfaltul este ușor de manipulat și poate fi turnat aproape oriunde
  • Asfaltul poate fi ușor de reparat si reabilitat dacă se deteriorează
  • Asfaltul are o suprafață aderentă, non-alunecoasă

Asfaltare Drum, in special cu Asfalt BA16 sau MASF16 ca strat de uzura, un liant de bitum ce raspunde in timp la mari solicitari, cele mai multe suprafete de asfalt fiind stabilite pe o baza de pietris care este, în general, cel putin la fel de gros ca stratul de asfalt, uneori se poate aplica si direct pe pamant daca acesta permite.

În zonele cu substrat foarte moale, cum ar fi argila sau turba, se aplica baze de pietris groase sau se stabilizeaza substratul cu beton armat. Se foloseste polipropilena si poliester geosintetic,  pentru a întârzia si a minimiza penetrarea in timpul  înghetului.

În functie de temperatura la care este aplicat , asfaltul este clasificat ca amestec fierbinte, amestec cald sau se amesteca la rece. Scopul nostru este satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor.

JTJ Asfaltari este o companie ce are in vedere toate aceste considerente si care se implica in mod activ in lucrarile de realizare ale acestor structuri. Cunoastem importanta realizarii acestor lucrari, dar avem in vedere si serviciile ce tin de mentenanta si reparatii, dar si de asistenta tehnica necesara executiei acestor lucrari.

Comenzi Servicii de Asfaltari Drumuri: